Jagochmitthjärta

BRILLIANT SMILE, WELEDA OCH REDDVILLE

Jag fortsätter presentationerna utav våra fantastiska sponsorer som jag och Sandra hade på vårt Rituals mama event den 3 maj.

BRILLIANT SMILE – sponsrade med 2 stycken tandkrämer och putsduk för tänderna.

Brilliant Smile är ett svenskt varumärke och företaget grundades i Göteborg 2003 och är idag den svenska marknadens största aktörer inom tandblekning. De erbjuder kvalitetsprodukter som avlägsnar missfärgningar och ger vita tänder, utan att skada tändernas emalj.

När Brilliant Smile startade 2003 var tandblekning inte lika tillgängligt som idag, utan var snarare sett som en lyx som endast kändisar tillhandahöll. Grundarna av företaget såg detta som en möjlighet att erbjuda tandblekning till den svenska massmarknaden. Till en början hade Brilliant Smile en egen klinik på Södra vägen i Göteborg, men denna såldes då företaget successivt hade gått över till att på heltid distribuera sina produkter till kliniker runt om i landet. Idag ligger dock huvudkontoret fortfarande i Göteborg varifrån Brilliant Smiles produkter säljs till kliniker och butiker runt om i världen.

   
  

WELEDA – sponsrade med Weledakräm.

Weledas naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter för ansiktet hjälper till att stärka och bevara den naturliga balansen i huden. Huden rengörs på ett milt och skonsamt sätt och kan sedan vårdas och stärkas efter dess individuella behov. Ett centralt tema inom Weledas hudvård är användningen av naturliga vegetabiliska oljor. I alla fetthaltiga produkter hos Weleda använder de rena vegetabiliska oljor som värdefulla basoljor.  Vegetabiliska oljor har en likhet med människans eget hudfett och tas därför lätt upp av huden. Dessutom tillför de huden vitaminer, antioxidanter och viktiga fettsyror.
Att använda dem i ansiktsprodukter är optimalt då de vårdar och mjukgör huden samtidigt som de fungerar skyddande, närande och låter huden andas.

Weledas mission är att stödja individens naturliga förmåga till läkning och därigenom stärka hälsan och välbefinnandet hos deras kunder över hela världen. I syfte att uppnå detta, utvecklar och producerar de komplementärmedicin, kosttillskott och holistisk hudvård av allra högsta kvalitet.

   
  

REDDVILLE – sponsrade med tamponger.

Reddville (tidigare Tampons for free) erbjuder reklamfinansierade tamponger helt gratis till sina medlemmar. Detta möjliggörs tack vare fantastiska samarbetspartners som sätter skräddarsydd reklam på tampongboxarna kan vi i vår tur erbjuda dig snygga tamponger helt gratis! Du betalar med information om dig själv och besvarar i varje kampanj en marknadsundersökning.

   
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats