Jagochmitthjärta

EN HELT VANLIG DAG I KAOS

Kaos. Ett fullständigt kaos blev det idag när jag skulle åka hem från Göteborg.

Lämnade storasyster på förskolan och åkte ner till Göteborg för att möta upp Jennifer, Jennifer och alla härliga barn. Jag hade med mig Lovelia och hon sov i sjalen hela tiden.

När vi sen satte oss i bilen för att åka hem började hon skrika hysteriskt. Så det var bara att parkera igen och ge henne mat. Jag kunde sen åka en bit innan jag åter igen fick parkera för att ge henne ännu mer mat och sen var hon tvungen att bajsa. Jo men visst!

Grejen med Lovelia är att hon blir totalt hysteriskt när hon har bajsat. Hon skriker så det låter som hon ska kväva sig själv. Har nog aldrig hört ett barn skrika så mycket! Men sen när man bytt blöjan, plockar upp henne och säger att bajset är borta så lugnar hon sig. Haha! Underbara unge!

Så efter mat och ny blöja så kunde vi äntligen åka hemåt. Jag fick ringa Peter och be honom hämta Noelle på förskolan då hemresan från Göteborg tog mycket längre tid än vad jag tänk.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats