Jagochmitthjärta

HELT KNAS

Dålig uppdatering här!

Jag försökte att uppdatera under julen då vi var hos mamma men det funkade inte. Dålig internetuppkoppling helt enkelt 😉

Det har varit så mycket under julen att jag inte hänger med själv. Och nu är jag i full gång att planera 2 årskalas och dop.

Jag känner mig riktigt snurrig. Glömmer saker och gör saker helt fel, ja allmänt virrig. Nästan så jag blir rädd för mig själv då och då. Så mycket som händer just nu men jag ska absolut bli bättre på blogguppdateringar.

Idag åkte vi iväg för att handla, hela familjen. Dock tyckte inte Noelle det var så kul så hon gick mer eller mindre bananas inne i affären så jag valde att gå ut med barnen så fick Peter handla klart lite snabbt. Då startar inte bilen! Jippi, andra gången den här månaden. Nu var det batteriet som lagt av. Jag blir så trött!!

I morgon åker vi och köper färg till väggarna i vardagsrummet. Lika bra att fixa dom när vi får en ny fin soffa 🙂 Fönstren ska även målas vita då de är i orginal brunt nu.

Nu har precis Noelle somnat så jag ska sätta mig i luuuugn och ro på vår madrass på golvet (ja, soffan har inte kommit än) och fortsätta planeringen inför kalas och dop. Jag glömde säga att vi ska ha 30 årskalas helgen efter dopet va?

  

Bild från idag när vi skulle åka och handla.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liselotte

    Förstår att det snurrar i huvudet, inga små grejer ni planerar!

    Passa på att slänga dig i ”soffan” emellanåt och bara ta det lugnt!

    Kram, och gott nytt år!

stats