Jagochmitthjärta

HOTELL BIRGER JARL

I lördags eftermiddag efter att vi hade besökt Kavat Store i Kumla så tåg jag och Sandra tåget upp till Stockholm för att möta bästa Hanna. Och där stod hon på perrongen när vi kom fram, alltid lika glad!

Efter att ha bevisat för att själva att vi verkligen är turister i Stockholm så kom vi fram till hotellet som vi skulle spendera natten på, Hotell Birger Jarl!

   
  (Bilder lånade utav Sandra)

Vilket hotell alltså! Så himla mysigt, fräscha rum och supertrevlig personal. Och snacka om vilken service!!
Jag rekommenderar verkligen detta hotell för er som ska bo i Stockholm och vill ha det lilla extra men ändå inte vill betala mer. Hotellet ligger centralt med ett gäng restauranger precis utanför.

Vi checkade in vid 15 på lördagen och tog hissen upp till ett helmysigt rum med välkomnande fruktfat och gott att dricka!

   
    
    
    
    
   
Skålade i solen, ute på balkongen innan vi smet ut på stan för lite shopping och mat.

Avslutade kvällen med filmmys och roomservice bestående av glass, maränger och jordgubbar i sängen, på hotellrummet. Att man sov skönt sen!

   
 
Efter en lång varm dusch på söndagsmorgonen så gjorde vi oss iordning för hotellfrukosten. Alltså frukosten, det bästa med att bo på hotell. Mina favoriter är pannkakor och vattenmelon, tyvärr ingen som alla hotell erbjuder har jag fått erfara. Men det hade Birger Jarl!! Nöjd tjej!

Och inte nog med det, juicen valde man via en iPad som stod uppställd bredvid en tapp. Så himla kul, nått jag inte sett förut. Modernt och fräscht!

  
 
Efter frukosten packade vi oss iordning, checkade ut och tog taxin vidare till Loppi Höstpeppevent.

Mätta, utsövda och otroligt nöjda över vårt besök på hotell Birger Jarl!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats