Jagochmitthjärta

Julafton 2014

Julafton innehöll massa familjemys! Vaknade upp utav att mamma och hennes karl var kvar då de sovit över. Åt en mysig frukost tillsammans innan det blev paketöppning. Efter det åker de hemåt och vi gjorde oss klara för att spendera julaftonen hemma hos Peters föräldrar.

Grönkålssoppa med frikadeller, massa julmat, Kalle Anka, paketöppning och ris ala malta hann vi med innan vi satte en trött liten dam i bilen och åkte hemåt.

Väl hemma började vi plocka iordning allt fint vi fått och ställa det på plats. Sen placerade vi oss i soffan med massa tända ljus och julgranen som lyste upp så fint för att titta på Tomten är far till alla barnen. En riktig klassiker och ett måste på julafton. Såå bra!!

 

 

Noelle fick så mycket fina saker! Leksaker, tallriksunderlägg, kläder, cdskivor, lekmatta bla.. Sen köpte vi en ny ministerep till henne idag då den gamla är trasig. Så nu kan vi lyssna på musik i hennes rum igen 🙂 Majas abc är en favorit!

Vi fick bla. pengar, en lergryta (som invigs just nu), biobiljetter, jamie oliver stekpanna, strumpor och massa skraplotter 🙂

 

Nu ska jag kolla till maten. Har precis fått en övertrött liten att sova en stund.

 

Puss ♥

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats