Jagochmitthjärta

KAVAT – NYINVIGNING

I lördags tog jag och Sandra tåget, väääldigt tidigt, upp till Kumla för att gå på Kavat Stores nyinvigning utav deras superfina och totalrenoverade butik.

Vi var vipinbjudna och besökte därför butiken innan öppning, spanade in alla härligt nyinkomna höstnyheter och spanade in alla förändringar som skett i butiken. Den var uppbyggd som i små rum med detta fick man en känsla utav rymd och modernitet på en helt ny nivå.

   
    
    
    
    
    
   
I deras showroom hade de dukat upp med en härlig och supergod frukost så att vi alla fick lite energi för shopping 😉 samt att vi fick en liten sneak peak på den nya vårkollektionen för 2016. Jag säger då det, jag längtar till våren!!  Pia på Kavat berättade om deras organisation, hur produktionen utav Kavats skor går till samt om de nya otroligt fina kollektionerna som kommer.

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 När klockan slog 11 och röda mattan var utrullad så var det dags för VD:n Magnus att klippa bandet. Efteråt bjöds det på bla hoppborg, ponnyridning och ansiktsmålning för alla barn och för dom vuxna väntade det shopping!

Efter en helt fantastisk förmiddag på Kavat Store i Kumla med ett gäng underbara personer så tog jag och Sandra tåget vidare upp till Stockholm för att möta upp Hanna. (Mer om det i ett annat inlägg)

Med oss hem fick vi varsin goodiebag med massa smått och gott 🙂

   
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats