Jagochmitthjärta

LOPPI BLOGBAG

Häromdagen fick jag hem nya Loppi Blogbag Skönhet och Hälsa.
Massa härliga och toppenbra produkter från tex Yves Rocher och Pierre Robert.
Tack Loppi för en grym bag, ska bli kul att få testa dessa produkter.

image

image

image

image

image

RFSU – Active Balance. En dubbelverkande vaginaltablett som tillför snälla probiotiska lactobaciller och hjälper till att förebygga infektioner. Kan tas i både behandlande eller förbyggande syfte, under menstruation och under graviditeten.

PIERRE ROBERT – Invisible Hipster, en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber. Har en utvecklad non-slip-funktion som gör att trosan håller sig på plats utan synliga troskanter.
Jag själv älskar Pierre Roberts trosor och har flera stycken, ska bli spännande att testa dessa.

BIO-OIL – Hudvårdsprodukt som är framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar, ojämn hudton, åldrande och uttorkad hyd mindre framträdande. Den är en succé i världen och nr 1 inom ärr och bristningar i 18 länder.
Jag använde denna under graviditeten med Noelle och smörjde in magen varje kväll. Magen blev mjuk och slutade klia (som den har en tendens att göra när den växer).

YVES ROCHER – Bonheur Eau. En impulsiv doft som är lätt, frisk och fruktig.
Den fräscha doften utgår från den exklusiva Rosa centifolia från Grasse som med sina delikata, skira nyanser balanseras av äppleextraktets läckra syrlighet.

YVES ROCHER – Elixir Volume Mascara. Oemotståndlig volym och intensiv näring i en och samma mascara, tack vare peptider från hibiskus som stärker och reparerar fransarna. Den krämiga formulan ger rejäl volym utan att tynga ner och resultatet håller hela dagen. Borsten är utrustad med dubbla fibrer för en perfekt applicering, de mjuka fibrerna ger volym utan klibb och de fastare fibrerna ger definition och längd.

FRIGGS – Naturliga ekologiska miniriskakor. De är förpackade i en liten påse för att smidigt kunna slänga ner i väskan eller i matsäcken.
De är gjorda på råris och majs och är därmed naturligt glutenfria samt har en hög halt utav fullkorn. Den lättsaltade varianten innehåller inget tillsatt socker.

FRIGGS – Nyhet TE+ Solljus är speciellt framtagen för att bidra med ett tillskott av D-vitamin. Teet kan hjälpa kroppen att fylla på med solens vitamin året om. Med en kopp Friggs TE+ Solljus tillgodoses en fjärdedel av det dagliga rekommenderade intaget av vitamin D, enligt de Nordiska näringsrekommendationerna (NNR).

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats