Jagochmitthjärta

SOVRUNDA OCH SHOPPING

Det har blivit väldigt sena kvällar det senaste för Noelle. Så har försökt att vända tillbaka dom. Det har hänt att jag gått och lagt mig innan henne och Peter vissa kvällar då jag inte orkat vara vaken. 

I vagnen somnar hon oftast eller i bilen. Så igår bestämde jag att ta en sovpromenad med henne för att få henne att sova på rätt tid på dagen.

Gick ner till stan och småshoppade lite. Noelle fick ett mjukisset med tröja och byxa utav sin mormor då hon fyllde 18 månader igår, sen passade jag på att köpa några ”lek”klänningar på HM (ta 3 betala för 2) för toppenpris.

   
    
 
Noelle vaknade till när vi kom ner till stan och valde ut en keps från HM med hundar, katter och kaniner på som hon ville ha.

   
 
Sen busade vi ute med alla härliga grannar hela dagen medan pappa grejade med staketet på framsidan. Och efter kvällsmat och ett välbehövligt bad så somnade Noelle runt 20 och vaknade 8.30 i morse.

Nu håller Peter på att grilla kyckling. Ska bli gott med mat, i lugn och ro, framför tvn 😉 Noelle somnade 19.30 idag, trött tjej!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats