Jagochmitthjärta

STADENS HJÄLTAR, CASTUS OCH ELLAS KITCHEN

Som ni säkert förstått så hade vi ett gäng med fantastiska sponsorer till mitt och Sandras Rituals Mama Event som vi hade den 3 maj. Tack vare dom så fick vi ihop grymma, personliga och väl genomtänkta goodiebags till våra fina mammor som kom. Här presenteras ytterligare tre stycken.

 

STADENS HJÄLTAR – sponsrade med bok, målarbok, dvdfilm + liten leksaksbil.

Företaget bakom Stadens Hjältar är RUTA ETT DVD AB.
Ruta ETT DVD AB´s affärsidé är att skapa och utveckla kvalitativ barnunderhållning. Deras varumärken är utvecklade för att möta barn på alla de plattformar och mediekanaler som används och erbjuds till både dagens och morgondagens barn. Deras karaktärer, böcker, leksaker, spel, och barnkoncept finns idag tillgängliga via såväl traditionella som nya mediekanaler på en global marknad.

Stadens Hjältar är en tv-serie om räddningsfordon i den lilla staden där alla får vara hjältar! Följ med på fantastiska och spännande äventyr tillsammans med vänner i staden. Möt Palle Polisbil och Bella Brandbil när de hjälper invånarna i staden att hitta tjuvar, att släcka bränder och lösa något av de många mysterier som inträffar i den annars så lugna staden. Du får också lära känna Olyckskorpen den mest otursförföljda invånaren i hela staden.
Stadens Hjältar innehåller mycket värme, betonar vikten av en stark vänskap och vad vi kan uppnå genom att hjälpa varandra. Serien riktar sig i första hand till barn i åldern 2-6år.   

 
CASTUS – sponsrade med fruktstänger i två olika smaker per person.

Castus betyder renhet och därför har de hos Castus höga krav på deras produkters ingredienser och näringssammansättning. Castus-produkter innehåller inga konserveringsmedel, är rika på fibrer och innehåller inte tillsatt socker. Fruktstängernas sötma kommer från fruktens naturliga sockerarter (fruktos). En Castus-fruktstång innehåller precis lika mycket nyttig energi som en färsk frukt och kan därför lätt användas som ett gott och näringsrikt mellanmål.

När du köper Castus kan du alltid räkna med att få en produkt som är:

  • Utan tillsatt socker
  • Rik på fibrer
  • Fri från konserveringsmedel
  • Smaktestad av experterna – BARNEN

De kommer aldrig att tillföra socker, färgämnen och konserveringsmedel i sina produkter! Ett stort plus!! och Noelle älskar dessa frukstänger.   

  

ELLAS KITCHEN – sponsrade med puffits och smoothie.

Deras mission är att utveckla hälsosamma matvanor som håller livet ut. Detta genom att erbjuda ett brett sortiment av god, naturlig och hälsosam 100% ekologisk mat för bebisar och mindre barn, som är praktiska för mammor + pappor och lekfulla för de små.

  • De tillsätter inte salt eller socker.
  • De använder inga onödiga tillsatser eller späder ut produkter med vatten.
  • De använder endast ekologiska ingredienser.
  • De använder inte genmodifierade (gm) ingredienser.
  • De använder frukt- och grönsakspuréer och undviker koncentrat.

De har ett nära samarbete med experter, mammor, pappor och små barn för att försäkra sig om att deras produkter är så bra som möjligt för bebisar + lite äldre barn. De prioriterar hälsa och näringsvärde för att försäkra sig om att deras produkter alltid är mumsiga, praktiska + lekfulla!   

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats