Jagochmitthjärta

STOCKHOLM-GÖTEBORG MED MTREXPRESS

Efter en helt fantastisk helg i Stockholm så var det dags för mig och Sandra att åka hemåt mot Göteborg igen.

Tåget vi åkte med var MTRexpress. Ett nytt och fräscht snabbtåg som går sträckan Stockholm-Göteborg Göteborg-Stockholm ett par avgångar om dagen. Vårt tåg avgick från Stockholms central 18.36 och vi var framme i Göteborg 21.55. Snabbt och bra!

  
Vi hade bokat platserna 1 och 2 i tåget. Och det blev lite extra lyxigt då just de platserna fanns inuti Suiten på tåget. Ett litet ”rum” för 8 personer, tyst, lugnt och superfräscht!

   

 
Just i söndags när vi åkte hem så var vi endast sex personer som satt därinne. Otroligt skönt att ladda om innan man landade på hemmaplan igen.

Mat ingick i platserna och vi blev snabbt serverade efter att vi klivit ombord. Tågvärden Stefan som jobbade denna kväll skämde verkligen bort oss. Serverade mat, dricka, och fika med valfritt kaffe till våra platsen i tåget. Snacka om att det var som gjort för en gravid kvinna som mig 😉 Jag behövde aldrig gå från min plats och snubbla runt i tåget utan jag kunde sitta i lugn och ro och dricka min latte medan tåget tog oss hemåt.

Gravad lax med potatis samt pannbiffar med rödbetssallad serverades i nätta små förpackningar perfekt att ha på tåget.

Och nej, jag åt inte den gravade laxen. 🙂

   
 (Foton utav Sandra)

En sak är säker, jag kommer absolut att välja MTRExpress igen om jag ska upp till Stockholm! Så otroligt fräscht och lyxigt sen har jag aldrig varit med om en mer genomgo och serviceminded personal!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats