Jagochmitthjärta

ÄLSKADE SMÅ LIV

Det är inte alltid lätt att vara liten..

Idag åkte jag och Lovelia in till Borås för att göra hörseltestet då det inte blev av igår pga feber och ett besök på barnmottagningen. Det gick superbra och hon blev godkänd på båda öronen.

Påvägen hem gick alarmet (Lovelias skrik) så jag fick köra in på en rastplats/parkering och ge henne mat och självklart fixade hon till så att vi även fick byta blöja innan vi kunde åka vidare hem.

Runt 18 tiden lämnade jag Peter hemma med flickorna och åkte ner till stan för lite Light night shopping. Butikerna hade öppet till 21 och det var olika erbjudanden från butikerna, musik och tävlingar. Ganska mysigt att gå runt i innerstan så och kika. Hittade endel så jag nu kan syskonmatcha mer (ja jag älskar det).

  
Köpte med lite mat hem (kebabtallrik) så vi kunde njuta utav medan flickorna sov. Noelle somnade redan 18.20(!!) idag och Lovelia har sovit större delen utav dagen.

När jag skulle lyfta upp Lovelia för att ge henne mat så var hon kokhet, tog temp som visade 39,2. Stackarn! Fått en tuff start i livet…

Nu har jag bäddat ner mig i soffan med Lovelia i sitt babynest bredvid. Spenderar natten här så jag kan hålla lite koll på lillasyster.

God natt finisar!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats