Jagochmitthjärta

ANDRA ADVENT

Andra advent, klass 3 varning pga stormen, pepparkaksbak och ett mindre kaos.

Dagen började med sovmorgon, otroligt skönt. Två morgontrötta barn och två ännu tröttare föräldrar. Lovelia sov dock mellan ca 23.30 till 06.45 i natt, woho! Peppar peppar!! Vågar knappt skriva det för då händer det väl inte igen.

Vi bestämt oss för att baka pepparkakor och fixa pepparkakshus idag så jag åkte iväg för att handla. När jag sen skulle åka från affären så startade inte bilen. När jag startade den så gav den upp lika fort. Det slutade med att ett par kompisar fick hämta mig och bilen fick stå kvar på parkeringen. Peter är iväg nu för att bogsera bort den till en verkstad.

Jag kom hem iallafall och vi startade att baka pepparkakor. Noelle åt hellre degen, haha! Ett par stora hjärtan hann vi med idag, som ska dekoreras med våra namn, innan vi fick besök utav våra grannar på lite adventsfika. Huset och resten utav pepparkakorna får vi ta i morgon 🙂

Direkt när de hade gått hem så åkte Peter iväg för att fixa bilen. Noelle var så himla trött efter att ha lekt så och sen hade hon en tidig vila idag så hon sover redan sen ett tag tillbaka och Lovelia har slumrat till en stund också så jag ska passa på att äta och färga håret.

   
    
    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats