Jagochmitthjärta

DET JAG INTE VILLE SKULLE HÄNDA

När jag blev gravid så bestämde jag ganska så fort att Noelle skulle bli hemma på heltid med mig och bebisen.

Sen började vi söka förskolor här i september inför våren 2016 varav en var den förskola som Noelle går på nu. Det är en privat förskola och just Noelles avdelning är helt nybyggd och fräsch. Det är en supermysig gemenskap mellan pedagogerna, barnen och föräldrarna. De två inskolningsveckorna Noelle varit där har jag bara känt mer och mer att vi valt helt rätt förskola. Jag känner mig trygg med att lämna henne där.

En utav anledningarna till att jag ville hålla henne hemma över vintern var alla dessa bakterier och sjukdomar som sprids just nu. Jag ville inte att hon skulle komma hem och smitta ner lillasyster. Men när platsen dök upp och vi blev erbjudna att placera henne 15 timmar där redan nu så tog vi beslutet att göra det då man inte vet hur platserna ser ut till våren, sen älskar jag den avdelning hon hamnat på.

Men som sagt, att placera henne där redan nu har inneburit att hon nu efter två inskolningsveckor åkt på en förkylning vilket inneburit snuva, hosta på nätterna och feber. Detta har i sin tur smittat ner lillasyster, våran lilla tjej som endast är en vecka gammal kämpar redan med feber.

Vi var ju på barnmottagningen häromdagen och infektionsprovet var bra, det var skönt. Men det är jobbigt att se henne med feber. Så liten och så varm.

I natt har vi sovit på soffan, jag och Lovelia. Hon har legat på mitt bröst hela natten, vägrat läggas ner. Så man är lite småstel men vad gör man inte för sina små?

Idag kommer BVC hit på hembesök. Det är bra, då kan hon kolla till henne lite extra med. Så skönt att ha samma BVC sköterska till båda tjejerna och vi trivs verkligen med henne.

Nu är det dags för mat hör jag.. See you later!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats