Jagochmitthjärta

GOD MORGON LÖRDAG

Igår gick vi in i vecka 32 utav denna graviditet. Gårdagen var tung med jobbiga förvärkar och ett jättetryck neråt. Kändes som om jag bar runt på en melon med taggar mellan benen. 

Idag känns det bättre trotts att magen är tung neråt och fogarna hindrar mig från att orka. Känner mig så hemsk mot Noelle. Jag klarar inte av att bära henne utan att det gör ont eller springa och leka med henne. Jag bara sitter ner och verkar utåt sett vara världens lataste morsa. Men jag försöker, det gör jag verkligen, trotts att jag de flesta kvällar gråter mig till sömns utav ren smärta. Jag vill kunna leka med min dotter. Det här med att sitta ner och peka är inte riktigt min grej.

Men nu är det bara två månader kvar! Snart är lillasyster här och vi kan börja njuta. Snart!!! ♡

   
  

Solen skiner, Peter och Noelle är ute och leker på vår lekplats medan jag passar på att färga håret. 

Vad gör ni detta lördag? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats