Jagochmitthjärta

HEMMA IGEN

Tack så jättemycket för alla era Krya på er-hälsningar idag. Verkligen tack!

Jag åkte in till akuten runt 10 tiden i förmiddags efter att ha vaknat och mått ganska så dåligt. När jag gick ur sängen hade jag så ont i ryggen eller ja, njuren. Jag har haft njursten tre gånger innan, detta var alltså fjärde gången, så jag börjar känna igen symptomen. Och ja, det var som sagt ett njurstensanfall.

Väl inne så blev det urinprov, blodprov, temp och en megalång spruta i skinkan med medicin. Sen fick jag lägga mig och bara vänta ut smärtan och vid 14 kunde jag åka hem. Jag ska få en remiss för röntgen om två veckor och hoppas att stenarna försvunnit.

Men då de proppat mig med goa mediciner så har jag varit extremt trött idag och lite småsnurrig. Jag har knappt velat bära Lovelia utan det har Peter gjort mest. Jag har iofs sovit bort större delen utav dagen och nu ska jag strax krypa ner i sängen.

I morgon ska Peter till jobbet, sista veckan innan lång julledighet, och jag ska mysa med mina två små!

Folk säger att att njurstensanfall gör ondare än att föda barn, och ja, jag lovar att det stämmer. När du föder barn får du nått bra utav det men att få en njursten gör bara fruktansvärt ont, och då menar jag fruktansvärt ont!

   
  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats