Jagochmitthjärta

INTE RIKTIGT SOM MAN TÄNKT SIG

Idag är det en såndär riktigt fin höstdag. Solen skiner, det är typ 10 grader i luften och löv flyger från träden så marken blir alldeles gul.

Idag hade Lovelia tid på BB i Borås för hörseltest kl 10.30. Jag och Peter skulle åka iväg med henne då Noelle ändå har dagistid då.

Meeen, ibland blir det inte som man tänkt sig. Båda flickorna vaknar med feber. Jippi! Noelle med 38 och Lovelia med 38,3.

Fick ringa dagis, ringa BB och boka tid på barnmottagningen då personalen på BB rekommenderade att vi skulle kolla upp lillasyster då hon bara är sex dagar gammal.

   
    

Efter en noga koll, temp, kläm och känn, vikt och ett stick i det lilla fingret så kunde vi lättade åka därifrån med att det ”bara” är en förkylning hon åkt på.

Jobbigt att bli smittad utav storasysters dagisbaskelusker när man är så liten. En snorig storasyster som inte riktigt kan hålla sig borta från att klappa, krama och pussa på sin lillasyster.

Nu har vi två sovande flickor här hemma så jag ska passa på att dra på mig filten och sträcka ut mig på soffan en stund innan det är full fart igen, disken och dammsugningen tar vi sen…
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats