Jagochmitthjärta

SINFUL.SE

Ett utav de företag som sponsrade till mitt och Sandras Rituals Mama event den 3 maj var Sinful. De valde att sponsra med en helt egen goodiebag full med fantastiska saker till våra mamas.

 

SINFUL.SE – sponsrade med vattenbaserat glidmedel, satin ögonbindel, blowjob gummisnoddar, feather tickler, magic wand vibrator.

Sinful.se är en modern erotisk nätbutik, där du finner de bästa, senaste och mest populära sexleksakerna på marknaden.

På grund av deras globala nätverk och deras erfarenhet inom sexleksaksindustrin, kan de alltid erbjuda dig de bästa erotiska produkterna på marknaden. Deras ambition är att alla, oavsett kön, ålder och sexuell läggning, ska känna sig välkomna och bekväma med att handla hos Sinful.se. De säljer enbart kvalitetsprodukter och du kan vara alldeles säker på att alla deras sexleksaker är säkra att använda. De vet mycket om sexleksaker! De älskar att dela med sig utav deras kunskaper till sina kunder och att på detta sätt guida och uppmuntra dem att köpa den perfekta sexleksaken.

Sinful startade i Danmark i 2008 och idag har de expanderat till fler skandinaviska länder med både telefon och mailsupport. De gör alltid sitt bästa för att kunderna ska få en bra upplevelse när de handlar hos dem. Deras motto är att hjälpa dig som kund med att hitta rätt produkt genom kompetent support och vänlig vägledning.
   

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats